Rotterdam – Rietdekkerweg 90

Aanvaarding in overleg

Omschrijving

OP EEN MOOIE LOCATIE GELEGEN PERFECT AFGEWERKT, INSTAPKLAAR APPARTEMENT

INDELING

BEGANE GROND

Bij binnenkomst beneden in de afgesloten hal, alwaar de brievenbussen te vinden zijn, valt meteen de verzorgdheid van het appartementencomplex op.
De lift brengt je naar de 5e verdieping.

5E VERDIEPING

Lopend over de galerij heb je zicht op de naastgelegen metrolijn en -halte.
Bij het betreden van het appartement springt in het oog de zeer mooie en precieze afwerking. Geen gepruts van een doe het zelver, maar professioneel uitgevoerde verbeteringen.
De royale woonkamer met aan 1 zijde ramen is praktisch in te richten en voorzien van een moderne lichte laminaatvloer. Vanuit hier (en vanuit de keuken) is er toegang tot het balkon. Aangrenzend vind je de luxe ingerichte keuken met beneden-en bovenkastjes en aan de overzijde hiervan nog enkele losse elementen. De keuken biedt een keur aan inbouw, te weten: kookplaat, magnetron, koelkast, vrieskist, vaatwasser en afzuigkap. Het geheel heeft een mooie, moderne uitstraling. Een smaakvol (EN WAARDEVOL) geheel.
Aan de gang tref een tweetal royale slaapkamers, die beide wederom voorzien zijn van die lichte, moderne laminaatvloer.
Een van de twee slaapkamers is uitgekozen studeer-/werkkamer te zijn. In deze kamer is een prachtige, professionele kastenwand gemaakt met gevarieerde kastjes en lades.
Ook de badkamer is onder handen genomen: de doucheruimte is voorzien van een mooie uit 1 stuk vervaagdigde natuurstenen vloer. Tevens is er nog een wastafel in de badkamer.
Vanuit de hal is het toilet te bereiken, alwaar een fraai hangcloset en fonteintje.

ONTSPANNEN

Vanuit de keuken en de woonkamer is een ruim balkon te bereiken. Hier zittend kun je genieten van het gezang van de vogels uit de voor het complex staande rij bomen. Tevens fijn aan het balkon is dat er geen inkijk is van de overzijde.

BERGING

Op de begane grond is nog een nuttige berging.

PARKEREN

In de onmiddellijke nabijheid zijn er ruimschoots mogelijkheden je auto gratis te parkeren.

WINKELEN

Het complex is uitstekend gelegen aan het winkelcentrum Ambachtsplein.

REIZEN

Tevens ligt het complex bij metrohalte Ambachtsland, wat natuurlijk uitermate praktisch is. Strand Nesselande en recreatieplas Zevenhuizerplas liggen in de onmiddellijke nabijheid.

ENKELE BIJZONDERHEDEN

Het gehele pand is voorzien van dubbele beglazing

De maandelijkse bijdrage aan de (financieel gezonde) VvE is €134 per maand.

EEN PRACHT VAN EEN APPARTEMENT, WAAR JE ZO IN KUNT!

Vraagprijs € 148.000,–