uw persoonlijke makelaar

 Home 
   
 Aanbod 
   
 Diensten 
   
 Over ons 
   
 Contact 
          Ummels Makelaardij

WAAR STAAT UMMELS MAKELAARDIJ VOOR?

Wij, staan voor een deskundige, energieke aanpak tegen zeer duidelijke, aantrekkelijke voorwaarden met unieke werktijden.

Wij zijn in het bezit van de makelaarstitel zoals die altijd geweest is voordat die door de overheid vrij gegeven werd: voor 2000 kreeg je de titel alleen maar als je gediplomeerd was (een 3-jarige opleiding) en beëdigd was door de Rechtbank
(welke beëdiging in ons geval in 1991 heeft plaatsgevonden).
Duidelijk is dat we dus een uitgebreide juridische, bouwtechnische en verkooptechnische kennis kunnen bieden. Dit zijn natuurlijk zeer belangrijke elementen voor een verkoper.

Vanaf het moment dat we een verkoopopdracht krijgen kan de verkoper rustig achterover leunen: wij zorgen voor verkoopactiviteit en tevens zorgen we nog ervoor dat de verkoper verzekerd is dat er betrouwbare informatie bij de kandidaat-koper terecht komt, zodat er achteraf geen onenigheid kan ontstaan tussen verkoper en koper.

ONZE WERKTIJDEN zijn uniek te noemen:

maandag t/m vrijdag van  
zaterdag van
13.00-21.00 uur!
10.00-17.00 uur!


Wij zijn van mening dat we als vertegenwoordiger van onze verkoper er ook voor die verkoper moeten staan op het moment dat er een kandidaat-koper is. Die koper heeft meestal een hypotheek nodig en zal om deze hypotheek te kunnen krijgen een baan moeten hebben. Tja, u voelt het al aankomen: die koper werkt de hele dag. Bij ons hoeft een koper geen vrij te nemen om een pand te bezichtigen. Bij ons kan men standaard tot 21.00 uur terecht!
Betere kansen voor onze verkopers dus.

ONZE TARIEVEN

Op bijna geen enkele site zie je als kandidaat-verkoper wat de tarieven van de makelaar zijn en wat de bijkomende kosten zijn. Bij ons wel!
Ummels makelaardij het makelaarskantoor voor de gemeente Leudal is helder (en ook nog eens goedkoop) hierin:
Wij rekenen 1,4% (excl.BTW) van de verkoopprijs maar dan wel ALL-IN!

Dus inclusief alle bijkomende kosten zoals advertentiekosten, kosten open huis, kosten verandering op internet enz. Bij ons hoeft u dus niet meteen een bedrag te betalen om ons aan het werk te zetten (zoals doorgaans in de makelaardij gebruikelijk is). En we rekenen pas af bij de notaris. Tot aan de notaris kunt u de hand op de knip houden. Opgemerkt dient te worden dat teneinde ons begrip “all-in” juridisch bepaalbaar te maken dit een bedrag van maximaal € 1000 betreft.
Deze tarieven zijn uniek in de hele regio.

U kunt bij ons verzekerd zijn van optimale service. Wij staan dag en nacht (nou ja, bij wijze van spreken dan, want de dag is al lang genoeg) voor u klaar.

BEL EN WE KOMEN GEHEEL VRIJBLIJVEND BIJ U LANGS.
TOT ZIENS!

 

        
Ummels Makelaardij
’t Laar 13 | 6081 CW Haelen
T 06-20749249 |
info@ummelsmakelaardij.nl

Disclaimer Contact Home Sitemap

Copyright © 2019 Ummels Makelaardij

 

Volg ons op: