uw persoonlijke makelaar

 Home 
   
 Aanbod 
   
 Diensten 
   
 Over ons 
   
 Contact 
 Verkoop 
   
 Verhuur 
   
 Aankoop 
   
 Financieringen 
   
 Zoekservice 
          Verkoop

U wilt uw woning verkopen en weet nog niet welke makelaar u in de arm wilt nemen. Of u wilt het misschien zelf doen? Wie krijg je dan over de vloer? Wordt alles wel goed geregeld dan? Misschien ontstaan er wel misverstanden tussen verkoper en koper? Is het misschien juridisch toch anders dan u dacht?

Ummels makelaardij gevestigd te Haelen kan zorgen voor een goede, veilige verkoop. Wij nemen u alle werk uit handen. Wij inspecteren uw woning, zoeken alle van belang zijnde juridische zaken voor u uit en maken een mooie documentatie van uw woning met realistische foto's. Vervolgens benaderen wij mensen die bij ons al in het bestand zitten met woonwensen die overeenkomen met wat uw woning te bieden heeft en adverteren  met uw woning op internet onder anderen op Funda en in door ons geselecteerde bladen.
Indien er belangstelling is maken we met u een afspraak wanneer wij met de bezichtigers kunnen komen. Vervolgens wordt er een voor alle partijen passende tijd gekozen.

Uniek hierbij is dat wij niet op een uurtje vroeger of later kijken: wij zijn geopend tot 21.00 uur!
De reden hiervoor is heel simpel: een koper zal waarschijnlijk een hypotheek nodig hebben. Om een hypotheek te kunnen krijgen zal die koper een baan moeten hebben. Wij bieden de koper de kans buiten werktijden te bezichtigen.
Deze ruime openingstijden vergroten de kansen voor onze verkopers.
Dat verstaan wij ook onder service bieden. Wij willen voor onze verkoper een zo goed mogelijke deal onder de beste voorwaarden sluiten.

Daarbij hebben we ook de nodige kennis en ervaring: gediplomeerd volgens de wat oudere, veel strengere normen, beëdigd door de Rechtbank en gepokt en gemazeld door de vele jaren ervaring als zelfstandig makelaars.

Ook na het sluiten van de deal zorgen we voor begeleiding tot en met de notariële overdracht. Hierbij controleren we of alles goed voor u geregeld is. Onze notariële en extra juridische ervaring komt hier goed van pas.

VOLLEDIGE OPENHEID IN ONZE AANTREKKELIJKE TARIEVEN

Als je iets wil kopen is het fijn dat het product geprijsd is. Wat opvalt in de makelaardij is dat bijna geen enkele makelaar zich op de site uitspreekt over de kosten voor de klant. Nou, wij wel.
Ummels makelaardij gevestigd te Haelen zorgt voor een deskundige, prettige en enthousiaste aanpak met ongewone openingstijden en dat alles ook nog voor een zeer duidelijk betaalbaar tarief nl. 1,4% van de verkoopprijs (excl.BTW), maar dan wel een all-in tarief, dus inclusief advertentiekosten, documentatiekosten, opstartkosten enz.
Bij ons hoeft de verkoper niet eerst een forse nota te betalen alvorens wij aan de gang gaan.
Wij bieden faire tarieven, die tot de allerlaagste behoren in de wijde omtrek.
Opgemerkt dient te worden dat teneinde ons begrip “all-in” juridisch bepaalbaar te maken dit een bedrag van maximaal  € 1000 betreft.

Het is wellicht goed te weten dat we uitsluitend voor de volledige begeleiding gaan. Soms krijgen verkopers korting als ze zelf de bezichtigingen doen. Wij zijn van mening dat hierin grote gevaren schuilen: ongewild kan een verkoper uitlatingen doen die geheel andere verwachtingen bij een koper wekken. Dit is bijna altijd de bron van conflicten tussen koper en verkoper met de nodige financiële gevolgen vandien.

WILT U MEER WETEN?
Bel gerust en we komen geheel vrijblijvend bij u langs.
Tot ziens!

   

Ummels Makelaardij
’t Laar 13 | 6081 CW Haelen
T 06-20749249 |
info@ummelsmakelaardij.nl

Disclaimer Contact Home Sitemap

Copyright © 2019 Ummels Makelaardij

 

Volg ons op: